Кубрат Пулев говори след победата над Игор Шевадзуцкий за интернационалната титла

...
Кубрат Пулев говори след победата над Игор Шевадзуцкий за интернационалната титла
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Надиграх го по всички параграфи

Кубрат Пулев приказва след успеха над Игор Шевадзуцкий за интернационалната купа в тежка категория на WBA. Двубоят мина през всички 12 рунда и се реши от съдиите. 

" Не беше елементарен мач. Аз постоянно съм сериозен към себе си. Можеше да го изиграя по-добре, да го нокаутирам. С неуместен жанр е. Мисля, че го надиграх по всички параграфи. Убедителна победа. Любовта на почитателите може да ме направи най-щастливия. 

Организационно се справихме, беше ослепително. Боксовото шоу беше на високо равнище. Като цяло беше неуместен вид боксьор, който с глава се вре. Въпрос на съдийска преценка е. Имаше всевъзможни удари. Това е професионалният бокс. Трябва да сме издръжливи и за това. 

Не одобрявах размените, надиграх го отсякъде. Чисто механически го надиграх. Всеки един удар в тежка категория може да е решителен. Благодарен съм на Господ, веселя се, че зарадвах всички българи в залата. Благодаря им за любовта, която дават към мен. 

Септември - октомври би трябвало да създадем мач за Световна купа. Чакаме Чар да се възвърне от травмата. Дано и аз нямам травми. Надявам се да се случи този мач. С него може да е по-интересен мача. 

Винаги продължаваме напред. Ние, като българи, би трябвало да имаме вяра в себе си, да имаме повече обич. Да имаме по-голям дух ", съобщи Пулев след срещата. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР